Avaliações de Restaurant Xie Almere

Avaliações recentes

5.0
Angie
25 fevereiro 2024

Was weer heerlijk en netjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.pits
24 fevereiro 2024
Kt
24 fevereiro 2024

I ordered it for a large group and everyone was impressed with the quality. The delivery person was also really nice, it was just about a half hour later than i thought (took about 80 min to arrive). Really good food, worth the wait!!

Theo Van Genne
23 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk! (net als altijd!)

Mw. Tromp
23 fevereiro 2024

Werd mooi op tijd geleverd. Lekker warm en prima kwaliteit. Wij hebben heerlijk gegeten. Ik heb geen op of aanmerkingen was top.

Anneke
20 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten. We wonen hier net en hadden zelfs nog nooit van jullie gehoord. Het was een aangename kennismaking. Wel jammer dat we de alleraardigste jongen geen fooi konden geven omdat we ons losse geld niet konden vinden. Vonden we vervelend.

Mulder
19 fevereiro 2024

Goed en meer dan voldoende eten. Snelle bezorging zelfs met slecht weer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MARIJKE Dugour
17 fevereiro 2024

Was weer heerlijk

Cor
16 fevereiro 2024

Wéér heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd.

Lea
15 fevereiro 2024

Een heerlijk menu en supersnel bezorgd.... primaaaaa

Marjan
14 fevereiro 2024

Gewoon weer op tijd en heerlijk gegeten

Guus
12 fevereiro 2024

Lekker eten en pittig wat pittig mort zijn en andere gerechten zijn ook heel goed gemaakt. Een restaurant wat niet de standaard chinees is, maar hier zijn goede koks aan het werk die verstand hebben van de originele chinese keuken.

Jaap Roeg
12 fevereiro 2024

eten was prima en de bezorging ronduit perfect, mede door alle aankondigingen ontvangst bestelling en vermelding bezorging tijd, etc.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frits van der Pluijm
12 fevereiro 2024

Bezorging liep een kwartier uit, jammer want ik had net tegen mijn gasten lopen opscheppen dat Xie altijd sneller komt dan beloofd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny van kolck
12 fevereiro 2024

Gado Gada te zout, hebben we ook niet van gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jane Heppener
11 fevereiro 2024

Koe loe kip was een beetje droog en de Chinese bami een beetje bitter. Bezorging was netjes op tijd. Misschien is het handig als er een mogelijkheid komt zodat je bij je online betaling wat fooi kunt toevoegen.

Rico
10 fevereiro 2024

Smaakvol en binnen 40 min bezorgd.

Klazema
9 fevereiro 2024

Eten is goed en ook volle bakken!

Peter
8 fevereiro 2024

Super lekker was het weer ,bedankt

Lea
7 fevereiro 2024

Was heeeeerlijk en snel ..... bezorging primaaaaa...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul Haantjes
7 fevereiro 2024

Snelle levering ondanks afstand en late tijdstip, van VOORTREFFELIJK eten!! TOP!!! Een aanrader!!!?

s.j. Boer
6 fevereiro 2024

Het eten kwam supersnel, vriendelijke bezorger en het eten was goed warm .De kip kerrie heeft heerlijk gesmaakt.

Marjo
5 fevereiro 2024
Christina
5 fevereiro 2024

Het was weer heerlijk 😋!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wijnen
4 fevereiro 2024

Geen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

P.J. Philipsen
4 fevereiro 2024

Zoals altijd uitstekend van smaak. Zeer snelle bezorging. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
4 fevereiro 2024

Uitstekend!

Ineke
1 fevereiro 2024

Ontzettend snel en heel erg lekker, zoals altijd. Ik bestel hier gênant vaak en ben erg blij met de prijs/kwaliteitverhouding.

Marjolein
29 janeiro 2024

Heerlijk eten zoals altijd. Snel bezorg en een super vriendelijke bezorger.

Marc
28 janeiro 2024

Normaal ter plaatse afhalen, nu voor het eerst bestellen via App en ophalen. Bestelling netjes op de afgesproken tijd klaar. Kwaliteit van de gerechten altijd prima in orde, vooral de ossenhaas kung po met chinese bami is een aanrader!

Rico
28 janeiro 2024

Binnen 40 min werd het eten bezorgd; Altijd smaakvol en een zeer vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Beuningen
25 janeiro 2024

Eten was prima qua smaak en hoeveelheid! Bezorger was heel afstandelijk i.t.t. de bezorgers/ bezorgsters bij eerdere bestellingen

N van der Linden
25 janeiro 2024

Heerlijk maandmenu en op tijd gebracht.

Hans Geijs
25 janeiro 2024

Smaakvol eten van goede kwaliteit

Fons
24 janeiro 2024

Het eten was weer lekker en goed warm aangekomen in poort

Theo Van Genne
19 janeiro 2024

Was weer heerlijk!

Fam Borgman
18 janeiro 2024

Bestellen regelmatig, deze keer was de smaak zeer goed!!!

Maria
16 janeiro 2024

Heerlijk gegeten. Vlees is niet vet en van goede kwaliteit en heerlijk bereid. Nooit meer een ander Chinees restaurant voor ons.

Astrid
15 janeiro 2024
Dyonne
14 janeiro 2024

Heerlijk eten, zoals altijd. 👍👍

Mark
13 janeiro 2024
Danielle
13 janeiro 2024

Heerlijk weer...zulke goede grote gevulde loempia's

Thea van Kampem
8 janeiro 2024

keurig op tijd! keurig verzorgd! Alles heerlijk, behalve de BabiPangang, die was erg taai!

Gja
8 janeiro 2024
Neeltje
8 janeiro 2024

Eten was op tijd klaar, warm. Smaak zoals je kan verwachten bij een plaatselijke chinees.

Rico
7 janeiro 2024

Altijd lekkere gerechten bij Xie. Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elly
7 janeiro 2024

Heerlijk eten.

Van Kerkwijk
7 janeiro 2024
J. de Rek
4 janeiro 2024
Piet
3 janeiro 2024

Eh?, wordt dit online gezet op een of andere beoordelings web-site? Eten en service zijn prima. Website kan duidelijker/beter.

Pits
3 janeiro 2024
Marcel
31 dezembro 2023

Super

s.j. Boer
30 dezembro 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten.snel en correcte bezorging.

Norbert
30 dezembro 2023

Alles was top, snelle levering, eten heel goed verpakt en het eten was geweldig.

Vincent
30 dezembro 2023

Altijd lekker en snelle bezorging

Kung po chicken!!!
28 dezembro 2023

Altijd lekker eten en snel binnen!

djemmy lapre
27 dezembro 2023

keurig op tijd was de bestelling klaar . altijd vriendelijk mooie kalender bij de bestelling gehad de kalender is mooi aangepast in het nederlands en chinees. Het eten was weer erg lekker .

mar
27 dezembro 2023

super tevreden, was veel en goed en mooi op tijd bezorgt

Pieter Post
26 dezembro 2023

Beste restaurant van Almere

Peter
26 dezembro 2023

Super lekker gegeten en snel bezorgd.

Sybren
25 dezembro 2023

Vooral de sate ayam en de rendang waren heel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
24 dezembro 2023
Hilda
23 dezembro 2023

De loempia en kleine loempia's waren een beetje taai. We hebben alles weleens lekkerder gehad.

Ron Overste
21 dezembro 2023

Ruim porties goede kwaliteit, exact op tijd, zelfs iets eerder, netjes gebeld

Justin
21 dezembro 2023

Heerlijk weer zoals altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pits
21 dezembro 2023
Tevreden klant
21 dezembro 2023

Was lekker en snelle levering

Han
21 dezembro 2023
Marjan
13 dezembro 2023

Gewoon heerlijk eten

Cor
12 dezembro 2023

Tja, moeilijk uit te leggen.... maandmenu genomen en moet eerlijk zeggen...het was wéér heerlijk. En vooral...op tijd bezorgd! ☺️

Deymi
11 dezembro 2023

Super!

Tinie Ederveen
10 dezembro 2023

Goed op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
10 dezembro 2023

Super lekker gegeten weer, heerlijk van smaak en snel en netjes bezorgd ☺️

A.Naberhuis
7 dezembro 2023

Heerlijk, warm en op tijd!

Ria van Galen
6 dezembro 2023

Heerlijk gegeten!

G
6 dezembro 2023

Heerlijk eten en goed warm en snelle levering. Zeker aan te raden.

D. Weber
2 dezembro 2023
Paul
27 novembro 2023

Echt lekker en voldoende, maar wel 20 minuten te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
26 novembro 2023
Rico
26 novembro 2023

Zoals gewoonlijk is het eten heerlijk en de bezorger vriendelijk en op tijd.

Ria van Galen
25 novembro 2023

Erg lekker maar niet lekker warm, helaas

Ron Overste
21 novembro 2023

Gaarne de volgende keer saus bij de Ko lo kai de prijzen zijn al hoog genoeg. Dat moet je niet erbij hoeven te bestellen

Rene van Vliet
20 novembro 2023

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd en heerlijk eten, meer kan je niet wensen!

André
20 novembro 2023

Heerlijk gegeten, snelle bezorging

R. Hoogeveen
18 novembro 2023

Razendsnelle afhandeling van de bestelde artikelen. Was eigenlijk een beetje te vroeg voor het afhalen, maar binnen een paar seconden stond de bestelling gereed.

Hilda
18 novembro 2023

Het was heerlijk!

Sonja
18 novembro 2023

Alles keurig verzorgd en om te smullen. Heerlijk warm en prima bezorging correct en vlot. Heerlijke patatjes dol op en super gevulde kip loempia's ook top. Een grote aanrader en eigenlijk alles van dit restaurant is heerlijk !

Monique
17 novembro 2023

Het is echt heel smaakvol en een genot om te eten. Ook de bezorging is TOP.

Darius
17 novembro 2023
Bernadette
12 novembro 2023
W. vd Bij
12 novembro 2023
Dan
11 novembro 2023

Heerlijk gegeten👍🏻

Olijkan
11 novembro 2023
Isa
11 novembro 2023
Evelien
9 novembro 2023

Loempia was koud en zat geen smaak aan.Eten was lauw. Erg jammer deze keer

roy
6 novembro 2023

Het beste chinees restaurant van almere de cha sieuw was heerlijk dank you xie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marley
6 novembro 2023

Meerdere keren al het menu besteld waarin je zelf kan samenstellen. Elke keer weer super lekker én veel eten. Ideaal voor als je meerdere eters hebt en je zo van alles wat op tafel kan zetten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

s.j. de Boer
5 novembro 2023

Respect voor de bezorger,de regen kwam met bakken naar beneden maar mijn eten was op tijd en warm bezorgd,heb heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der linden
3 novembro 2023

Belde netjes om door te geven dat de bestelling anders was. Had iets besteld wat niet in of bij het gerecht hoorde of ik het anders wou. De meeste sturen gewoon de bestelling en zoek het maar uit erna. Kreeg geld terug maar was niet veel dus gezegd hou naar als fooi . Ze hebben het zwaar genoeg.

Jw slag
2 novembro 2023